BIJ VAN DER VELDE

Yes, gelukt! Mijn boek ligt bij de beroemdste boekhandel van Leeuwarden!

BOEKHANDEL VAN DER VELDE
 

De aanhouder wint. Mijn boek TUSSEN TWEE VUREN ligt in de beroemdste boekhandel van Leeuwarden! Boekhandel Van der Velde.

En over een paar dagen ook in de beste boekhandel van Noordwijkerhout, Boekhandel Wagenaar & Van Halem!

Ook via ons Indische clubblad MOESSON zal hij binnenkort te koop zijn.
 
Waarom ben ik hier nou zo opgetogen over?
 
Nou, U heeft in de MOESSON van maart jongstleden kunnen lezen hoe moeilijk het is om een boek ‘in eigen beheer’ uit te geven. Nu heb ik wel eerst de Uitgeverij Opapoea opgericht, het blijft toch ‘in eigen beheer.’
Het is een lange uitputtingsslag, waarbij je op grote achterstand staat vergeleken met gerenommeerde uitgeverijen die over grote fondsen en netwerken beschikken. Zulks proberen in coronatijd is schier onmogelijk!
 
Het is namelijk niet alleen het financiële risico, het schrijven en uitgeven… de grootste klus begint pas als het boek er ligt!! De MARKETING.
 
Om ondanks het niet doorgaan van boekpresentaties en daarmee het missen van media-aandacht je boek toch ‘verkocht’ te krijgen, is bijzonder moeilijk.
 
Toch ben ik doorgegaan, vooral omdat ik geloof dat het een goed product is (zie recensies op de website) en omdat ik het ZOOO belangrijk vind EEN tegengeluid te laten horen tegen de huidige trend, waarbij onze vaders van KNIL en KL worden afgeschilderd als SS-ers in zeer eenzijdige films en boeken.
 
Mijn boek vertelt het hele verhaal, hoe ontzettend ingewikkeld de geboorte van Indonesië was voor de mensen die tot beide partijen behoorden; de INDO’s.
 
Gesigneerde exemplaren blijven uiteraard te koop via www.opapoea.nl

Daarom ben ik zo blij met deze stap en dankbaar voor de kans die de genoemde boekhandelaren mijn boek gunnen!

Website ontwerp en beheer: Banse Project Management

Scroll naar boven