GASTENBOEK

Op deze pagina kunt u een bericht achterlaten. Dat kan een reactie zijn op de inhoud van deze website of een reactie op mijn boek TUSSEN TWEE VUREN. Indien u een vraag heeft, zal ik binnen vijf dagen reageren.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
23 berichten.
Orlanda Schouw Orlanda Schouw heeft geschreven op 4 oktober 2020 om 10:02:
Ik zit helemaal in je boek. Je neemt de lezer echt mee…

Boek is uit… echt wow en diep respect voor jouw moeder…wat een levensgeschiedenis Ik heb gehuild, veel tranen gelaten… maar ook gelachen heeel mooi neergezet Erik. Diepe bewondering voor jou, in één woord geweldig. Het boek heeft mij ook wat aangedaan… echt geen woorden voor…

ORLANDA SCHOUW – 60 jaar
Geboren op Nieuw-Guinea
Elvier Kupers-van Duijne Elvier Kupers-van Duijne heeft geschreven op 4 oktober 2020 om 09:59:
Het boek uit! Prachtig verwoord. Hoewel het een boek is met het verhaal van jouw familie is het toch boeiend om te lezen. Het eerste deel was ook heel herkenbaar. Ook onze Scheveningse voorvader trouwde toen zij al 2 kinderen hadden met zijn inlandse vrouw. En ook wij hebben een tante Cor een tante Lily een tante Fiet.

Het boek heb ik even weggelegd na het lezen van het stuk De afrekening. Dit moest ik eerst verwerken. Meer dan 2 weken heb ik het boek niet meer aangeraakt. Daarna weer door- en uitgelezen. Super!

ELVIER KUPERS-VAN DUIJNE
Dochter van Miel van Duijne, vriend van Karel in boek
Marinus Maresch Marinus Maresch heeft geschreven op 3 oktober 2020 om 19:10:
Erik, zondag jl. hebben zoon en dochter de passage gelezen waarin het Sorongse gebeuren uit de doeken werd gedaan. Zij hebben nooit geweten wat ik in Nieuw Guinea zoal op mijn kerfstok had. Verbaasd dat die oude, gezagsgetrouwe vader het in zijn jonge jaren heeft gewaagd zijn hoogste baas te bruuskeren waardoor hij ontslag had kunnen krijgen. Maar vreemd genoeg heb ik toen daar geen moment aan gedacht. Later wel. Door het oog van een naald gekropen is het wel geweest. Ik heb mij wel eens afgevraagd of dank zij of ondanks mijn optreden destijds van invloed is geweest voor mijn toekenning van de Koninklijke onderscheiding. De opvolger van de gewezen resident Van Waardenburger, dr. J. van Baal, was van heel ander hout gesneden. Niet autoritair maar collegiaal. En hij heeft zeker mij daarom positief beoordeeld.

MARINUS VAN MARESCH – 99 jaar
Persoon in boek